Ogromni beli koštani stub nosi nadvožnjak: reklamiranje firme Novartis i proizvoda Sandoz Calcium-a

Početna > Reklame > Ishrana > Dodaci hrani

Calcium-Sandoz dodatak ishrani
Calcium-Sandoz dodatak ishrani

Calcium-Sandoz je proizvod firme Sandoz, dodatak ishrani: tretman kalcijumom koji ojačava kosti, čini ih gušćim, tvrđim i većim, web sajt proizvoda je calcium-sandoz.de.

Web sajt Calcium-Sandoz brenda
Web sajt Calcium-Sandoz brenda
Logo Sandoz firme
Logo Sandoz firme

Sandoz je proizvođač lekova i farmaceutski brend i odeljenje Novartis-a, sedište firme je Holzkirchen, Upper Bavaria, Nemačka, web sajt je sandoz.rs.

Web sajt Sandoz firme
Web sajt Sandoz firme
Trademark i logo Novartis firme
Trademark i logo Novartis firme

Novartis je međunarodna farmaceutska kompanija sa sedištem u Basel-u, Švajcarska, vlasnik je brenda Sandoz, web sajt firme je novartis.com.

Web sajt Novartis firme
Web sajt Novartis firme

Calcium-Sandoz je proizvod namenjen svim uzrastima ali posebno za populaciju od 8 – 14 godina sa namerom da ojača kosti u godinama najvećeg rasta omladine.

Koštani stub Calcium-Sandoza nosi dugački nadvožnjak: reklamiranje
Koštani stub Calcium-Sandoza nosi dugački nadvožnjak

U ovom reklamiranju dodataka hrani firme Novartis vidimo kako je ona pretvorila redovan noseći stub nadvožnjaka u stub u obliku kosti koja podržava Eastern Express nadvožnjak autoputa blizu Sion-a u predgrađu Mumbai-a, Indija.

Ogromna bela kost Calcium-Sandoza nosi nadvožnjak: reklamiranje
Ogromna bela kost Calcium-Sandoza nosi nadvožnjak

Reklamna struktura koštanog stuba je napravljena od ojačanih vlakana plastike, teška je oko 2 tone i sagrađena je oko betonskog stuba da izgleda kao bela kost, visoka je 10 metara, širina kosti pri dnu stuba je 2 metra a pri vrhu je 4 metra.

Ogromna bela kost na sredini Priyadarshini raskrsnice: reklamiranje
Ogromna bela kost na sredini Priyadarshini raskrsnice

Priyadarshini raskrsnica u Mumbai-u se pokazala savršenom za reklamu jer nadvožnjak ima samo jedan stub na dugom potezu koji ga podržava a ostali stubovi su daleko od njega.

Džinovska Calcium-Sandoz bela kost podupire nadvožnjak: reklamiranje
Džinovska Calcium-Sandoz bela kost podupire nadvožnjak

Postavljanjem džinovske kosti kao stuba nadvožnjaka firma Novartis je stvorila optičku iluziju kako obična kost može da zameni betonski stub nadvožnjaka, sugerišući podsvesno da svako onaj koji koristi njen proizvod Calcium-Sandoz tretman kao dodatak ishrani, imaće velike, guste, tvrde i snažne kosti, zato slogan u ovom reklamiranju Sandoz-Calcium proizvoda glasi Jake kosti.

Koštani stub nosi nadvožnjak reklamiranje Novartis Sandoz-Calcium
Sandoz-Calcium koštani stub nosi nadvožnjak

A poruka reklamiranja firme Novartis i njenog proizvoda Calcium-Sandoz tretmana je da ako obična kost može da izdrži nadvožnjak sa tako gustim saobraćajem: sva ta cimanja, kočenja, poskakivanja, mrdanja i trešenja nadvožnjaka, da će oni koji koriste tretman moći u životu da se opterete najtežim fizičkim i sportskim naprezanjima ili eventualnim slučajnim padovima bez bojazni od pucanja kostiju.

Enormno velika kost nosi nadvožnjak na raskršću Sion-Chembur: reklamiranje
Enormno velika kost nosi nadvožnjak na raskršću Sion-Chembur

Takva reklama firme Novartis nije mogla proći nezapaženo, s obzirom na lokaciju raskršća Sion-Chembur u predgrađu Mumbai-a u zoni veoma gustog saobraćaja sa hiljadama vozila koja prolaze svakodnevno.

Calcium-Sandoz naziv dodatka ishrani i slogan na kosti nadvožnjaka: reklamiranje
Calcium-Sandoz naziv dodatka ishrani i slogan na kosti nadvožnjaka

Negde na sredini koštanog stuba se nalazi ogromni oivičeni krug plave boje, a upravo logo i Novartisa i Sandoza je plave boje, a sam proizvod Calcium-Sandoz je u plavom pakovanju, u sredini plavog kruga je naziv proizvoda Calcium-Sandoz, dok je ispod kruga slogan Jake kosti

Ne bih me iznenadilo da su čopori pasa satima čežnjivo zurili u reklamni koštani stub sa vodom koja im curi na usta zamišljajući koliko godina bi mogli da ga slasno grickaju.

Ovo koštano reklamiranje firme Novartis i njenog proizvoda Calcium-Sandoz-a je privuklo ogromnu pažnju velikog broja kako vozača ispod nadvožnjaka tako i šetača iz komšiluka, ali još veći broj posetilaca interneta je video to reklamiranje gde je bilo postavljeno na veliki broj blogova.

Ocenite 🙂
Ukupan broj ocena: 0 Prosečna ocena: 0
Šerujte 🙂

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
Zatvorite meni