Sužavajuća platnena torba – devojački struk: kako se reklamirati sa GNC-ovim proizvodom Burn 60

  • Post comments:0 Comments
      detaljnije…

Početna > Reklame > Ishrana > Dodaci hrani

Burn 60 proizvod firme GNC
Burn 60 proizvod firme GNC

Burn 60 proizvod je GNC-ov dodatak ishrani – thermogenic formula u obliku tableta za mršavljenje koja: povećava sagorevanje kalorija čak i do 60%, povećava metabolizam i podiže nivo energije u organizmu, web stranica je gnc.com.ph/burn-60.

Web stranica burn 60 GNC firme
Web stranica burn 60 GNC firme

Logo i slogan GNC firme
Logo i slogan GNC firme

General Nutrition Centers – GNC je kompanija koja se bavi prodajom proizvoda dodataka hrani: vitamina, suplemenata, minerala…, sedište je u Harbin-u, Kina, na Filipinima se nalazi najveći prodajni lanac sa 44 prodavnice, web sajt je gnc.com.ph.

Web sajt GNC firme
Web sajt GNC firme

GNC je smislila genijalan način kako se reklamirati u ambijentu u Manila-i, Filipini, postavila je na platnenu torbu sliku devojke u miniću ali samo od struka pa na dole do kolena i flašicu proizvoda Brn 60.

Platnena torba u formatu minića i burn 60 - reklamiranje GNC firme
Platnena torba u formatu minića i burn 60

Na platnenoj torbi na gornjoj polovini je minić, pri vrhu torbe je kanap provučen koji služi kao drška za nošenje torbe, u donjem delu se vide zgodne ženske noge a u donjem desnom uglu je slika flašice Burn 60 proizvod čija je svrha reklamiranje efekata tablete za mršavljenje.

Prodavačica demonstrira efekat mršavljenja devojke na torbi - reklamiranje GNC firme
Prodavačica demonstrira efekat mršavljenja devojke na torbi

Platnena torba je pravougaona pa je i devojčin struk širok kako vidimo u ovom reklamiranju GNC proizvoda, prodavačica je demonstrirala na 3 male sličice kako izgleda kada je devojčin struk uzan kada je devojka vitka tako što je jednostavno zategla kanap dršku.

Vrh torbe sužen devojka u struku vitka - reklamiranje GNC firme
Vrh torbe sužen devojka u struku vitka

Inovativan način kako se reklamirati prikazala je GNC firma na Filipinima, uz svaku kupljenu bočicu Brn 60 proizvoda se dobije i platnena torba, da bi se torba nosila potrebno je suziti kanapom njen vrh i tada se usled optičke iluzije pokazuje efekat mršavljenja.

Svakom prolazniku koji pogleda tako suženu platnenu torbu i bočicu u njenom donjem desnom uglu biće odmah jasno usled optičke obmane da je u pitanju reklamiranje proizvoda Burn 60 koji je dodatak hrani i koji pomaže u mršavljenju.

Ovaj zatežući odgovor na pitanje kako se reklamirati sa GNC-ovim proizvodom Burn 60 iz zasede u ambijentu je privukao pažnju slučajnih prolaznika ali još veći broj posetilaca sajtova je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na internet magazine i opisivano.

0 0 votes
Article Rating
Ocenite
Ukupan broj ocena: 0 Prosečna ocena: 0
Šerujte
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments