Apokalipsa u prirodi rat protiv širenja polena i spora: reklamiranje firme J&J i proizvoda Benadryl-a

Početna > Reklame > Velnes > Farmacija

Logo Benadryl brenda
Logo Benadryl brenda

Benadryl je brend firme Johnson & Johnson za lekove protiv alergija benadryl.co.uk.

Web sajt Benadryl brenda
Web sajt Benadryl brenda
Logo Johnson & Johnson firme
Logo Johnson & Johnson firme

Johnson & Johnson je američka multinacionalna kompanija koja se bavi proizvodnjom: kozmetičkih, farmaceutskih, medicinskih i sličnih proizvoda…, sedište J & J-a je u New Brunswick-u, New Jersey, SAD, Johnson & Johnson je vlasnik brenda Benadryl, web sajt je jnj.com.

Web sajt Johnson & Johnson firme
Web sajt Johnson & Johnson firme
Benadryl relief kapsula
Benadryl relief kapsula

BENADRYL® Allergy Relief je najbrže delujuća kapsula za ublažavanje alergija a počinje da deluje za 15 minuta pružajući brzo olakšanje.

Scene seoskog krajolika koje vidimo u ovom video reklamiranju proizvoda Benadryl-a su propraćene zvucima i prizorima rata gde vidimo pad mahuna platana koje izgledaju kao helikopteri koji sleću što podseća na uvodne scene iz Apokalipse, biljke prepune polena koje šire polen vetrom i insektima.

Ovo farmaceutsko reklamiranje firme Johnson & Johnson prikazuje rat koji se odvija u prirodi, semenje, polen i spore koje su oduvane daleko, vilin konjic kao helikopter koji leti preko trave i zaprašuje je, pčela kao borbeni avion koji poleće u borbu, semenje kao bombe koje izbucuju biljke poput teške topovske artiljerije koja granatira, maslačak koji štekće kao šmajser mitraljez.

U ovom video reklamiranju proizvoda Benadryl-a medicinskog preparata protiv alergija na dramatičan način se prikazuju stradaoci polenske groznice od goleme nevidljive armije neprijatelja u vidu spora i polena i svaki od njih može pretvoriti savršen dan u bedan u roku od nekoliko minuta.

Poruka koja se može pročitati na kraju ovog video reklamiranja firme Johnson & Johnson je „Pobedi u ratu protiv alergija“, a zatim vidimo u gornjem delu sličice naziv proizvoda Benadryl, ispod je kratak opis Ublaživač alergije, a levo vidimo štopericu koja pokazuje 15 minuta, dok je ispod dugački opis „Benadryl je najbrže delujući alergijski oslobodilac, kapsula bez recepta“.

Benadryl liquid kapsula
Benadryl liquid kapsula

BENADRYL® Allergy Liquid Release Capsules su tečne kapsule koje pružaju celodnevno olakšanje od alergija.

Firma Johnson & Johnson ovim video reklamiranjem svog preparata prikazuje prirodu na bojnom polju gde je neprijatelj polen a biljke i cveće šire svoje provocirajuće alergije sporama i polenom, vidimo kako bele rade ispaljuju polen kao dobro podešeni samonavođeni mitraljezi a sa neba stiže protiv odgovor Benadryl koji je predstavljen kao tečno oružje sa kojim pacijenti mogu da uzvrate udarac i pobede u ratu protiv alergija.

Ovaj rasprskavajući način reklamiranja firme Johnson & Johnson i proizvoda Benadryl-a je bio veoma efikasan jer postavljanje videa na društvene mreže je potpuno besplatno a efekat reklamiranja na internetu se povećava komentarisanjem.

Ocenite 🙂
Ukupan broj ocena: 0 Prosečna ocena: 0
Šerujte 🙂

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
Zatvorite meni