Grafikon finansijske vizit kartice kupi-prodaj: reklamiranje firme CCF i usluge finansijskog saveta

  • Post comments:0 Comments
      detaljnije…

Početna > Reklame > Usluge > Finansijske usluge

Bivši naziv firme je The Caligiuri Financial Group, bivša web adresa caligiurigroup.com više ne postoji ugašena je ali je web sajt sačuvan u arhivi web.archive.org/caligiurigroup.com.

Arhivirani bivši web sajt The Caligiuri Financial Group firme
Arhivirani bivši web sajt The Caligiuri Financial Group firme

Znak, logo i slogan CCF firme
Znak, logo i slogan CCF firme

Sadašnji naziv firme je Capital Core Financial – CCF se bavi konsultantskim i savetodavnim uslugama iz oblasti finansija, sedište je u Vancouver-u, Britanska Kolumbija, Kanada, web sajt je capitalcorefinancial.com.

Sadašnji web sajt Capital Core Financial firme
Sadašnji web sajt Capital Core Financial firme

Franco Caligiuri je investicioni predstavnik finanskijske sigurnosti firme CCF.

Za potrebe reklamiranja finansijskih usluga Franko Kaligiuri je osmislio grafikon vizit karticu kupi-prodaj.

Iz raznih oblasti statistike i matematike dobro su nam poznati grafikoni površine koji prikazuju trend vrednosti tokom vremena gde je x osa protok vremena a y osa vrednost.

I zato je Franco Caligiuri za potrebe finansijskog reklamiranja firme CCF profil vizit kartice isekao u obliku grafikona površine rastuće i opadajuće vrednosti, sve zavisi sa koje se strane gleda.

A kada se vizit kartica gleda iz daljine izgleda kao neka planina Himalaji sa opadajućim kaskadnim vrhovima ili rastućim stepenastim vrhovima.

Kupi crna strana vizit kartice reklamiranje CCF firme
Kupi crna strana vizit kartice CCF firme

Na vizit kartici čija je svrha reklamiranje finansijske usluge firme CCF se nalaze reči kupi i prodaj u levom uglu sa jedne i druge strane, reč kupi se nalazi na crnoj pozadini vizit kartice kada grafikon ima malu vrednost i izgleda kao planina na koju se preko vrhova treba penjati, a reč prodaj se nalazi na crvenoj pozadini vizit kartice kada grafikon ima veliku vrednost i izgleda kao planina sa koje se preko vrhova treba spustiti.

Prodaj crvena strana vizit kartice reklamiranje CCF firme
Prodaj crvena strana vizit kartice CCF firme

A finansijska savetodavna usluga Franko Kaligiuria je da treba da prodate akcije pre krize kako ne bi izgubili pre nego što cene padnu i zato crvena strana vizit kartice ima silazni kaskadni grafikon padanja cena a drugi deo njegove usluge finansijskog saveta je da treba da kupite akcije kako bi zaradili pre nego što im cene skoče i zato crna strana vizit kartice ima uzlazni stepenasti grafikon skakanja cena.

Na vizit kartici u desnom donjem uglu u prvom gornjem redu se nalazi ime i prezime Franco Caligiuri, u drugom srednjem redu ispod je njegova funkcija „Investicioni predstavnik finanskijske sigurnosti“ a u trećem sasvim donjem redu je broj telefona kao i web sajt koji je u međuvremenu promenjen.

Ovo grafikonsko reklamiranje firme CCF i usluge finansijskog saveta ciljnoj grupi koja primi vizit karticu se urezuje u pamćenje, zbog kreativnosti je bilo postavljeno na blogove gde je bilo komentarisano.

0 0 votes
Article Rating
Ocenite
Ukupan broj ocena: 0 Prosečna ocena: 0
Šerujte
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments