Lažna fasada Wall Street sveta u New York-u: gde se reklamirati sa Barclays bankarskim uslugama

  • Post comments:0 Comments
      detaljnije…

Početna > Reklame > Usluge > Finansijske usluge

Znak i logo Barclays firme
Znak i logo Barclays firme

Barclays banka je Britanska multinacionalna banka sa uslugama: investiciono bankarstvo, upravljanje bogatstvom, hipotekarno kreditiranje…, sedište je u Londonu, UK, web sajt je home.barclays.

Web sajt Barclays firme
Web sajt Barclays firme

Barkliz banka je smislila genijalan način gde se reklamirati sa uslugama, u New York-u, SAD u blizini Wall Street-a gde posetilac kafea poslovni čovek sasvim slučajno otkriva kako je sve oko njega lažno.

Taj poslovni čovek kao što vidimo u ovom reklamiranju izlazi iz kafe bara kreće se ka Vol Stritu u Nju Jorku i zatiče sebe duboko u svetu prevare u svetu u kome ništa nije kao što izgleda.

Gde se reklamirati sa finansijskim uslugama Barclays banke pa u New York-škom Wall Street-u gde vidimo uznemirujući prizor ljudi i to ne živih bića nego lutaka, svet ispunjen kartonskim zgradama i maketama sa jedinim preostalim čovekom koji ne mogavši da veruje ispušta snažan krik, proverava sve na ulici i upada u razne situacije lažnog sveta.

U ovom reklamiranju usluga poslednji čovek paniči i otkriva da su novine i stepenice lažne, čvrste zgrade otkrivaju sebe da su lažne, čitave ulice su lažne, koraci ruše zgrade, impozantne zgrade nisu ništa nego naslikana pozadina, njegov svet je neobjašnjivo postao filmska pozornica.

I onda opet sasvim slučajno nabasava na Barkliz banku i suočava se po prvi put sa stvarnošću sa stvarnom supstancom, konačno se vraća u stvarnost onog momenta kada ga prijateljski Barclays bankar pita „Mogu li vam pomoći“.

U ovom konceptu gde se reklamirati sa Barkliz uslugama banka pokazuje kako nije sve lažno kako je zasnovana na pravoj supstanci, supstanci koja nastavlja da preživljava promene, zato se i video završava sa sloganom „Banka supstance“ iznad koga se nalazi znak i logo firme Barclays.

U ovim kriznim vremenima finansijske institucije – banke moraju da ubede ljude da su pouzdane i zato je ovo veoma sugestivan primer gde se reklamirati sa Barkliz bankarskim uslugama u svrhu ojačavanja kako svog imidža tako i brenda.

Bogato vizuelnim trikovima ovo reklamiranje prenosi nelagodnost onima koji drže pare u bankama i pozicionira Barclays banku kao sigurno utočište u veoma nesigurnom svetu finansija.

Ovaj lažni odgovor na pitanje gde se reklamirati sa Barclays bankarskim uslugama je bio veoma efikasan jer postavljanje videa na internet je potpuno besplatno a efekat reklamiranja na internetu se povećava opisivanjem.

0 0 votes
Article Rating
Ocenite
Ukupan broj ocena: 0 Prosečna ocena: 0
Šerujte
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments