Pali sef kroz plafon banke na pod: reklamiranje firme Lifebroker i usluge životnog osiguranja

  • Post comments:0 Comments
      detaljnije…

Početna > Reklame > Usluge > Finansijske usluge

Levo je bivši znak, desno je sadašnji a ispod je logo firme Lifebroker
Levo je bivši znak, desno je sadašnji a ispod je logo firme Lifebroker

Firma Lifebroker pruža internet uslugu upoređivanja cena životnog osiguranja vodećih Australijskih kuća, sedište firme je u Melbourne-u, Australia, web sajt je lifebroker.com.au.

Web sajt firme Lifebroker
Web sajt firme Lifebroker

Firma Lifebroker je u svrhu reklamiranja usluge životnog osiguranja postavila sefove na podove u ulaznim holovima, foajeima, lobiima i predvorjima banaka, finansijskih, komercijalnih i trgovačkih firmi u Melbourne-u, Australia.

Propali sef na podu banke - reklamiranje firme Lifebroker
Propali sef na podu banke

Usled optičke iluzije kako vidimo u ovom reklamiranju usluge životnog osiguranja sef izgleda kao da je pao sa plafona jer je razbio pod, jer nepravilno stoji na jednom svom ćošku na podu, jer su okolo razbacane razbijene podne pločice i jer mu jednostavno tu nije mesto.

Rupa na plafonu koju je probio sef - reklamiranje firme Lifebroker
Rupa na plafonu koju je probio sef

A onda kada prolaznici priđu bliže sefu prva prirodna reakcija je da pogledaju gore da se uvere odakle je pao sef i tada na plafonu ugledaju pravougaonik sa iskrzanim ivicama, usled optičke obmane ivice tog pravougaonika izgledaju kao krhotine razbijenog betonskog plafona a pravougaonik kao rupa i kroz tu rupu kao da se vidi i plafon i onda shvataju da je sef probio plafon iznad i napravio tu rupu.

Prolaznik na plafonu vidi poruku reklamiranja firme Lifebroker „Smrt se dešava“ ispod poruke se nalazi sa leve strane bivši znak firme a desno od njega je i naziv web sajta lifebroker.com.au a ispod je pravougaona rupa sa iskrzanim ivicama.

I tada kada prolaznici sagledaju ceo taj prizor, pali sef na podu, razbijene pločice, rupu na plafonu kao i tekst reklame, tada shvataju usled optičke varke da je to samo reklamiranje firme Lifebroker i u tom momentu mogu da odahnu.

Prolaznici koji su videli ovo reklamiranje firme Lifebroker su se sigurno zapitali pa ovo može bilo kome da se desi, možda bi bilo bolje uzeti životno osiguranje za svaki slučaj, možda baš ovakvo prilikom pada sefa a upravo je to i bila namera reklamiranja firme Lifebroker.

Ovakvo propadajuće reklamiranje firme Lifebroker i usluge životnog osiguranja je video veliki broj prolaznika kroz prometne poslovne prostore a još veći broj posetilaca je video ovo reklamiranje na internetu jer je bilo postavljeno na društvene mreže gde je bilo lajkovano.

0 0 votes
Article Rating
Ocenite
Ukupan broj ocena: 0 Prosečna ocena: 0
Šerujte
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments