Staza za kuglanje sa keglama zubima: gde se reklamirati sa KQI-ovom uslugom osiguranja zuba

  • Post comments:0 Comments
      detaljnije…

Početna > Reklame > Usluge > Finansijske usluge

Logo ERGO firme
Logo ERGO firme

Bivša KarstadtQuelle Insurance – KQI a sada ERGO je nemačka osiguravajuća kompanija najveći nemački prodavac usluge direktnog osiguranja, sedište firme je u Düsseldorf-u, Nemačka, web sajt je ergo.com.

Web sajt ERGO firme
Web sajt ERGO firme

KarštatKvele Inšurns se specijalizovala u ponudi dodataka državnom sistemu socijalnog osiguranja, ponuda omogućava potrošačima da osiguraju značajan dodatni trošak ugradnje zubnih implanta jer vlada neće da pokrije kompletan račun.

KarstadtQuelle Insurance je smislila genijalan način gde se reklamirati sa svojom uslugom osiguranja zubnih implantata, u Hamburg-u, Nemačka u kuglani na stazama za kuglanje.

Staze za kuglanje sa keglama kao zubima u ustima - reklamiranje firme kqi
Staze za kuglanje sa keglama kao zubima u ustima

KarštatKvele Inšurns je postavila ogromne postere donjeg dela lica sa otvorenim ustima bez zuba na zid gde se završavaju staze za kuglanje a u usta je postavila čunjeve.

Kod kuglanja kada igrač baci kuglu niz stazu sve kegle su na broju i nalaze se na svome mestu kao u ovom reklamiranju skroz leva i desna staza dok čunjevi na srednje 3 staze nisu svi na broju i neravnomerno su raspoređeni.

Usled optičke iluzije kegle izgledaju kao zubi jer su kraće po visini, ne vidi im se vrh nego se vidi donji deo čunja baš kao kod zuba gde se vidi donji deo zuba, kegle su bele kao i zubi, staza za kuglanje izgleda kao vlažan isplažen jezik jer se staze ulje da kugla lakše klizi.

Nakon bacanja kugle najčešće samo neki čunjevi padnu dole, neki ostanu uspravno a usled optičke obmane iz daljine izgledaju kao zubi koji su preostali i kao rupe gde su nekad bili zubi i tada usta izgledaju prilično krezubavo baš kao u nekog starkelje a obaveštenje iznad poručuje da firma KarstadtQuelle Insurance može obezbediti osiguranje dentalnih implantata.

Gde se reklamirati ciljnoj grupi za osiguranje zubnih implanta, KarštatKvele Inšurns je to uradila u kuglani u Hamburgu, jer igrači su najčešće dokoni stariji građani od 50 pa sve do 80 leta starosti, krezubavi, sa po kojim zubom u zubalu, koji u kuglanu dolaze radi druženja, rekreacije, gimnastike, vežbanja i razmrdavanja starih kostiju koje su zarđale i počele da škripe.

Na zidu iznad krezubavih usta se nalazi i obaveštenje na plakatu „Osiguranje zubnih implanta od 9.9 € mesečno“ a ispod je i broj telefona koji može svaki dekica zapamtiti posle par sati igranja, desno se nalazi i bivši naziv web sajta kqv.de a sada je ergo.com a još desno je i naziv firme KarstadtQuelle Insurance.

KarštatKvele Inšurns je veoma uspešno odgovorila na pitanje gde se reklamirati efektno sa uslugom osiguranja zuba, pa na zidu kuglane, ovo krezubavo reklamiranje je dugo ostalo u pamćenju čak i dekicama koji brzo zaboravljaju ali mnogo veći broj posetilaca sajtova je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na web sajtove i opisivano.

0 0 votes
Article Rating
Ocenite
Ukupan broj ocena: 0 Prosečna ocena: 0
Šerujte
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments