Čišćenje stanova Zemun – Beograd agencija As Point

Početna > Oglasi > Građevinarstvo

Servis za čišćenje stanova “AS point” Beograd

As Point agencija za čišćenje stanova u Beogradu: logo
As Point agencija za čišćenje stanova: logo

Servis za čišćenje stanova “AS point” Zemun – Beograd je porodična agencija koja pruža najbolju i najkvaliteniju uslugu čišćenja stanova, po pristupačnim cenama na celoj teritoriji Beograda. Osoblje agencije za čišćenje stanova”AS point” Zemun – Beograd posebno je obučeno za ovakve poslove. Servis za čišćenje stanova”AS point” okuplja najbolji tim ljudi sa dugogodišnjim iskustvom u ovom poslu. Za nas je zadovoljan korisnik, najbolja reklama. Pozovite nas i vidite zašto smo najbolji.

Mapa i kontakt podaci

Redovno sa dolaskom 3 i više puta u toku 1 nedeljeCena / din
Čišćenje sa vašim sredstvima po času290
Čišćenje sa sredstvima AS Pointa po času390
Povremeno i dodatno: 1 nedeljno, mesečno i godišnjeCena / din
Čišćenje sa vašim sredstvima po času390
Čišćenje sa sredstvima AS Pointa po času: cena ne uključuje merdevine i usisivač440
Za objekte do 300 m2Cena / din
Čišćenje po satu posle građevinskih radova i adaptacije sa sredstvima korisnika iznosi din/h440
Čišćenje po satu posle građevinskih radova i adaptacije sa sredstvima agencije: cena ne uključuje merdevine i usisivač din/h490
Čišćenje po satu posle građevinskih radova i adaptacije sa sredstvima agencije: uračunate merdevine i usisivač din/h540
Čišćenje objekataCena / din
Cena čišćenja poslovnih objekata, kuća… posle adaptacije i izgradnje sa kvadraturom preko 300m2se formira na osnovu dogovora.
Čišćenje paročistačemCena / din
Cena čišćenja podova paročistačem din/m260

Čišćenje prašine u stanovima

Čisćenje prasine stanova As Point Beograd
Čisćenje prasine u stanu

Servis za čišćenje stanova “AS Point” Zemun – Beograd, započinje čišćenje stana: čišćenjem prašine sa zidova, uglova zidova i plafona, vrata, nameštaja, tepiha svih drvenih i keramičkih površina. Na dostupnim mestima agencija za čišćenje stanova “AS Point” Zemun – Beograd koristi usisivač, a na mestima na kojima to nije moguće, čišćenje prašine se vrši pajalicom. Korisniku usluga servisa za čišćenje stanova “AS Point”, pruža mogućnost čišćenja, usisavanje prašine Kirby sistemom koji je za ovakvu vrstu posla najbolje rešenje.

Čišćenje prozora u stanovima

Čisćenje prozora u stanu As Point Beograd
Čisćenje prozora u stanu

Kada je usluga čišćenja prašine završena, agencija za čišćenje stanova “AS Point” Zemun – Beograd prelazi na pranje prozora i čišćenje drvene, aluminijumske, pvc i druge vrste stolarije. Servis za čišćenje stanova “AS Point” Beograd pri tome koristi odgovarajuća sredstva za čišćenje, vodeći računa da svako sredstvo odgovara određenom tipu stolarije kako ne bi došlo do neželjenog oštećenja prilikom čišćenja.

Čišćenje soba u stanu

Čisćenje soba As Point Beograd
Čisćenje sobe u stanu

Kada je posao oko čišćenja prašine stana, pranja prozora i stolarije stana obavljeno. Servis za čišćenje stanova “AS Point” Zemun – Beograd, prelazi na komletno čišćenje prostorija stana. Čišćenje stanova uključuje: čišćenje nameštaja stana — vitrini, kreveta, lustera, lampi — dostupnih i nedostupnih predmeta, odgovarajućim sredstvima za čišćenje kako bi se sve dovelo do sjaja. Kada je čišćenje prostorija stana završeno, agencija za čišćenje stanova “AS Point” Beograd prelazi na čišćenje tepiha, parketa , keramičkih i granitnih podnih površina stana.

Čišćenje kuhinje u stanu

Čišćenja kuhinje stana i šporeta naravno agencija “AS Point” Beograd
Čišćenja kuhinje stana i šporeta naravno

Kada je posao oko čišćenja sobnih prostorija stana u potpunosti obavljen. Servis za čišćenje stanova “AS Point” Zemun – Beograd prelazi na kompletno čišćenje kuhinje stana. Čišćenje kuhinje stana, uključuje kompletno čišćenje i sređivanje i pranje posuđa, čišćenje i brisanje kuhinjskih elemenata, bele tehnike, pločica zidnih i podnih, odgovarajućim sredstvima. Agencija za čišćenje stanova “AS Point” Beograd vodi računa da sve dovede do najvišeg sjaja.

Čišćenje kupatila u stanu

Čišćenje kupatila stana - “AS Point” Beograd
Čišćenje kupatila u stanu

Kada je posao oko čišćenja kuhinje stana u potpunosti obavljen. Servis za čišćenje stanova “AS Point” Zemun – Beograd započinje čišćenje i sređivanje kupatila. Čišćenje kupatila stana obuhvata poslove koji se odnose na kompletno čišćenje i pranje donjih i gornjih keremičkih ili granitnih površina, baterija , lavaboa, kade, wc šolje. U ovom slučaju agencija za čišćenje stanova “AS Point” Beograd vodi računa o zaštiti dodatnih predmeta koji se nalaze u samom kupatilu.

Čišćenje stambenih zgrada

Čisćenje stambene zgrade As Point Beograd
Čisćenje stambene zgrade

Servis za čišćenje stanova “AS Point” Beograd pruža usluge čišćenja stambenih zgrada posle izgradnje. Ova usluga agencije za čišćenje stanova “AS Point” uključuje i redovno čišćenje i održavanje stambenih ulaza, holova.

Cena usluga cišćenja poslovnih objekata, kuća… posle adaptacije i izgradnje sa kvadraturom preko 300m2, se formira na osnovu dogovora.

Potvrda o izvršenoj registraciji u APR-u AS Point agencije

Ocenite 🙂
Ukupan broj ocena: 0 Prosečna ocena: 0
Šerujte 🙂
Zatvorite meni