Trivižn pano kao rezani hleb: kako reklamirati firmu Wakkere Bakker i proizvod kriške hleba

  • Post comments:0 Comments

3 minuta čitanja: 3 slike, 7 rečenica, 1 lista i 293 reči

Početna > Reklame > Ishrana > Hrana 3

      kontakt…
Simbolni logo Wakkere Baker firme
Simbolni logo Wakkere Baker firme

Wakkere Baker

Firma Wakkere Baker je bila Belgijsko pekarsko udruženje koje je proizvodilo hleb, sedište firme je bilo u Bruxelles, Belgija.

Logo reči firme Wakkere Baker
Logo reči firme Wakkere Baker

Na rotirajućem prizma panou u Briselu

Wakkere Baker firma je smislila kreativan način kako reklamirati svoj proizvod sveže rezanu veknu hleba na rotirajućem trivižn panou u Briselu, Belgija.

Vekna hleba iseckana na kriške bilbordom - reklamiranje - firme - wakkere - baker
Vekna hleba iseckana na kriške bilbordom

Hleb kao da je isečen na kriške

Prizma pano za reklamiranje svežeg hleba se sastoji od uskih vertikalnih rotirajućih panelnih traka, trivision panela, između tih traka se nalazi mala praznina, usled optičke iluzije vekna hleba proizvod firme Wakkere Baker izgleda kao da je isečena na kriške.

Kada trostrane prizme rotiraju

Kako reklamirati hleb firme Wakkere Baker, kada vertikalne trostrane prizme trivision panoa rotiraju tada se slika vekne hleba pojavljuje i zbog optičke obmane izgleda kao da se trenutno svež hleb firme Wakkere Baker seče na kriške.

Pekar pred kupcima seče hleb na kriške

Kako reklamirati kriške vekne hleba najefektnije, kada pri vrhu trivižn panoa pročitamo slogan: „Uvek sveže iseckan“ potpuno nam je jasno da pekar u Wakkere Baker pekari pred kupcima seče hleb na:

  • komade,
  • kriške,
  • parčadi ili
  • baš onoliko koliko kupac poželi.

Seckanje za one sa plitkim džepom

Ta vrsta usluge je verovatno ili za one koji ne jedu mnogo hleba ili za one kojima je džep plitak pa ne mogu da priušte sebi celu veknu, ovo mi zvuči nešto mnogo poznato kao da je sa naših prostora.

Ovaj kriškasti odgovor na pitanje kako reklamirati firmu Wakkere Bakker i proizvod kriške hleba je video veliki broj prolaznika ali je još veći broj posetilaca sajtova video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove i lajkovano.

Početna > Reklame > Ishrana > Hrana 3

      kontakt…
0 0 votes
Гласање за чланке
Šerujte
Pretplati se
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments