Trakasti bilbord kao rezani hleb: kako reklamirati firmu Wakkere Bakker i proizvod kriške hleba

  • Post comments:0 Comments
      kontakt…

Početna > Reklame > Ishrana > Hrana

Znak Wakkere Baker firme
Znak Wakkere Baker firme

Firma Wakkere Baker je bila Belgijsko pekarsko udruženje koje je proizvodilo hleb, sedište firme je bilo u Bruxelles, Belgija.

Logo firme Wakkere Baker
Logo firme Wakkere Baker

Wakkere Baker firma je smislila kreativan način kako reklamirati svoj proizvod sveže rezanu veknu hleba na trakastom rotirajućem bilbordu u Briselu, Belgija.

Vekna hleba iseckana na kriške bilbordom - reklamiranje - firme - wakkere - baker
Vekna hleba iseckana na kriške bilbordom

Billboard za reklamiranje svežeg hleba se sastoji od uskih vertikalnih rotirajućih panelnih traka, trivision panela, između tih traka se nalazi mala praznina, usled optičke iluzije vekna hleba proizvod firme Wakkere Baker izgleda kao da je isečena na kriške.

Kako reklamirati hleb firme Wakkere Baker, kada vertikalne trostrane prizme bilborda rotiraju tada se slika vekne hleba pojavljuje i zbog optičke varke izgleda kao da se trenutno svež hleb firme Wakkere Baker seče na kriške.

Kako reklamirati kriške vekne hleba najefektnije, kada pri vrhu billboard reklame pročitamo slogan: „Uvek sveže iseckan“ potpuno nam je jasno da pekar u Wakkere Baker pekari pred kupcima seče hleb na:

  • komade,
  • kriške,
  • parčadi ili
  • baš onoliko koliko kupac poželi.

Ta vrsta usluge je verovatno ili za one koji ne jedu mnogo hleba ili za one kojima je džep plitak pa ne mogu da priušte sebi celu veknu, ovo mi zvuči nešto mnogo poznato kao da je sa naših prostora.

Ovaj kriškasti odgovor na pitanje kako reklamirati firmu Wakkere Bakker i proizvod kriške hleba je video veliki broj prolaznika ali je još veći broj posetilaca sajtova video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove i lajkovano.

      kontakt…
0 0 votes
Гласање за чланке
Ocenite
Ukupan broj ocena: 0 Prosečna ocena: 0
Šerujte
Pretplati se
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments