Kolačić na kabini umače u čašu mleka u podnožju lifta: kako reklamirati firmu Mondelez i proizvod Oreo

  • Post comments:0 Comments

6 minuta čitanja: 2 videa, 9 slika, 12 rečenica i 678 reči

Početna > Reklame > Ishrana > Hrana 3

      kontakt…
Oreo čokoladni sendvič kolačić
Oreo čokoladni sendvič kolačić

Oreo

Proizvod Oreo je slatki sendvič kolačić koji se sastoji od 2 tamne čokoladne oblande sa belim slatkim kremom između.

Konturisani logo Oreo brenda
Konturisani logo Oreo brenda

Oreo je brend

Oreo je brend najprodavanijeg sendvič biskvita u svetu, Oreo čokoladni keks proizvodi firma Mondelez International, web sajt je oreo.co.uk.

Web sajt Oreo brenda
Web sajt Oreo brenda

Logo i slogan Mondelez International firme
Logo i slogan Mondelez International firme

Mondelez

Mondelez International je američka multinacionalna kompanija za proizvodnju konditorskih proizvoda, hrane, pića…, sa sedištem u Chicago-u, Illinois, SAD, vlasnik je brenda Oreo, web sajt firme je mondelezinternational.com.

Web sajt Mondelez International firme
Web sajt Mondelez International firme

U tržnom centru Menhetn

Koncept kako reklamirati firmu Mondelez je usmeren ka liftu Manhattan prometnog tržnog centra u New York-u, SAD, postavljanjem 2 plakata, ogromnog Oreo slatkog dvopeka i kolosalne čaše mleka na bočne strane kućišta lifta.

Znak i logo Colgate-Palmolive firme
Oreo tamni kolačić i bela čaša mleka na bočnoj strani lifta

Na bočnoj strani kabine lifta

Pri vrhu slike visoko iznad, na tamno zelenu staklenu bočnu stranu pokretne kabine lifta u kojoj se prevoze putnici je zalepljen plakat gigantskog Oreo proizvoda tamnog kolačića a na bočnu stranu tog istog stacionarnog potpuno providnog staklenog kućišta lifta u prizemlju Menhetn tržnog centra je zalepljen beli plakat enormne staklene čaše napunjene do vrha mlekom.

Oreo kombinovani logo i slogan sitni i na dnu čaše mleka - reklamiranje firme
Oreo kombinovani logo i slogan sitni i na dnu čaše mleka

Logo i slogan previše sitni i na dnu

Prolaznica kada vidi oblikovani Oreo logo i ispod njega pročita slogan „Omiljeni biskvit mleka“ shvata u ovoj ideji kako reklamirati proizvod Oreo da je to puna staklena orijaška čaša mleka, i još kada vidi da su i konturisani logo i moto tako sitni i da se nalaze pri samom dnu titantske čaše, nekako misao govori mašti da Oreo sendvič keks baš fali u toj monumentalnoj čaši, što i nije baš tako daleko od istine, jer se kabina lifta sa džinovskim Oreo proizvodom čokoladnim dvopekom polako spuštajući približava golemoj čaši mleka.

Čokoladni Oreo keks do pola u čaši mleka - reklamiranje firme
Čokoladni Oreo keks do pola u čaši mleka

Kada se kabina spusti u kućište lifta

Pri vrhu kabine lifta na bočnoj strani je vertikalno postavljen plakat grandioznog Oreo slatkog kolačića, kada se kabina spusti u kućište donja polovina divovskog tamnog biskvita nestaje jer se gorostasni sendvič keks nalazi iza straobalne čaše i tada se vidi samo gornja polovina grdnog čokoladnog dvopeka, a Oreo reč ostaje tačno iznad vrha ogromne čaše, i tada usled optičke iluzije se stvara utisak kao da je kolosalni Oreo ljubitelj umočio gigantski slatki kolačić u enormnu čašu mleka.

Umakanje tvrdog kolačića

Proizvod Oreo tamni biskvit upravo najviše prija i najukusniji je kada se umoči u mleko, umakanjem tvrdog sendvič keksa se upija mleko koje ga malo omekša pre grickanja.

Nevidljivi orijaški Oreo fan umače

Kupcima koji gledaju ovaj projekt kako reklamirati firmu Mondelez u kojem usled optičke obmane izgleda kao da nevidljivi orijaški Oreo fan polako umače titantski čokoladni dvopek u mleko, podsvesno se izaziva žudnja za Oreo slatkim kolačićem, magično umakanje tamnog biskvita u mleko oslobađa više ukusa rastvaranjem šećera a sam ukus se poboljšava i postaje bogatiji, puniji i intenzivniji, zato prolaznicima počinje da curi voda na usta, na kraju video snimka je oblikovani logo Oreo i poruka „Omiljeni keks mleka“ .

Najukusniji način konzumiranja keksa

Konstantnim umakanjem monumentalnog Oreo proizvoda sendvič dvopeka do pola u džinovsku čašu mleka na liftu se optičkom varkom prikazuje najukusniji način konzumiranja čokoladnog kolačića, a to je da se slatki biskvit malo umoči u mleko pa se odgrize jedan kraj, pa se tako ponavlja sve dok se ne pojede ceo tamni keks, vlažni sendvič dvopek ne samo da tada daje više ukusa nego se i aroma mirisa brže prenosi.

Ako putnik lifta stoji iza biskvita

Umakanje je još uverljivije ako neki putnik lifta stoji iza golemog Oreo čokoladnog kolačića, tada usled optičkog privida izgleda kao da putnik drži grandiozni slatki biskvit i umače ga u divovsku čašu mleka.

Reklama Oreo omiljeni keks mleka opisana na engleskom

Ovaj umačući odgovor na pitanje kako reklamirati firmu Mondelez i proizvod Oreo je video veliki broj prolaznika u tržnom centru Manhattan ali je još veći broj posetilaca sajtova video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na internet magazine i opisivano.

Početna > Reklame > Ishrana > Hrana 3

      kontakt…
0 0 votes
Гласање за чланке
Šerujte
Pretplati se
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments