Mozaik vizit kartica malih firmi na bilbordu: kako se reklamirati sa FirstBank brigom za male klijente

  • Post comments:0 Comments

4 minuta čitanja: 6 slika, 10 rečenica, 1 lista i 564 reči

Početna > Reklame > Non-profit > Non-profit razno 1

      kontakt…
Potpis FirstBank firme
Potpis FirstBank firme

1STBANK

FirstBank – 1STBANK je banka koja pruža usluge: potrošačkog bankarstva, komercijalnog bankarstva i finansijskih usluga širokog spektra, sedište banke je u Lakewood-u, Kolorado, SAD, web sajt je efirstbank.com.

Web sajt 1STBANK firme
Web sajt 1STBANK firme

Briga za male klijente avio putnicima

1STBANK je smislila interesantan način kako se reklamirati brigom za male klijente avio putnicima, postavila je brdo biznis posetnica svojih klijenata malih firmi na kolum panoe hola denver-skog aerodroma.

Hol denverskog aerodroma sa mozaik bilbordima - reklamiranje firme FirstBank
Hol denverskog aerodroma sa mozaik bilbordima

Hol aerodroma odličan za vizit kartice

Predvorje denverskog međunarodnog aerodroma je bilo odlično mesto za reklamiranje poslovnih kartica jer je veoma prometno mesto gde mnogi poslovni ljudi ubijaju vreme čekajući svoj let pa se dosađuju i traže nekakve zanimacije, i zato je FirstBank zakupila stubne panoe u prostoru za čekanje.

Umetničko delo su vizit kartice

Kada prolaznik u ovom konceptu kako se reklamirati brigom za male firme iz daljine ugleda 1STBANK column pano nešto mu i nije baš najjasnije šta je to, usled optičke iluzije mu se učini da su to nekakve razbacane pločice mozaika apstraktnog slikarstva, pomisli možda je neko zanimljivo zagonetno umetničko delo puno misterije ali kada se približi pločicama onda vidi da su to samo obične vizit kartice firmi i to planina njih.

Prolaznici razgledaju brdo vizit kartica na bilbordu - reklamiranje firme 1stbank
Prolaznici razgledaju brdo vizit kartica na bilbordu

Zašto toliko vizit kartica na jednom mestu

I tek tada mu ništa nije jasno a onda kada razgleda toliko mnogo poslovnih posetnica počinje da ga kopka pitanje zašto je tako mnogo biznis kartica raznih firmi sa toliko različitih delatnosti postavljeno jedna do druge na jednom mestu, nasumično bez ikakvog smisla i redosleda, i dalje ništa mu nije jasno.

Vizit kartice i potpis FirstBank firme na bilbordu
Vizit kartice i potpis FirstBank firme na bilbordu

Pogled sa vizit kartica na logo FirstBank

Pokušavajući da odgonetne tajnu spušta pogled sa biznis posetnica dole i ugleda dobro poznati FirstBank logo druge po veličini banke u Colorado-u na narandžastoj površini i onda mu je nešto malkice jasnije ali samo malkice, a kada u produžetku sa leve strane na zelenoj površini pročita poruku „Mi brinemo o malom biznisu“ tada mu konačno postaje jasna ideja kako se reklamirati brigom za male poslove.

Male firme viđene preko 1STBANK

I tada ova gungulasta zavrzlama počinje da se razrešava a to je da je 1STBANK pružila i malim firmama mogućnost da budu viđene i da se reklamiraju besplatno preko svoje banke, jednom rečju obostrano zadovoljstvo, jer ne mogu sve male firme da se reklamiraju na tako prometnom mestu kao što je podzemni prolaz denver-skog aerodroma.

Brdo vizit kartica malih firmi klijenata 1STBANK firme - reklamiranje firme 1STBANK
Brdo vizit kartica malih firmi klijenata 1STBANK firme

Tokom recesije krenula briga za firme

2009 god. tokom vrhunca velike recesije FirstBank je počela sa ovim zanimljivim načinom kako se reklamirati brigom za male firme i male poslove:

  • apoteke,
  • krovopokrivače,
  • pekare,
  • čuvanje dece,
  • časove klavira,
  • podučavanje matematike…

kako bi im pomogla da ublaže posledice krize.

Vizit kartice podnošene 3 nedelje

1STBANK je htela da se oduži svojim malim klijentima za ukazano poverenje a za ukazano poverenje postavljajući preko 500 poslovnih kartica na 4 kolum panoa, poslovne posetnice su banci podnosili mali klijenti u lokalnim filijalama u periodu od 3 nedelje.

Taj vizitkartičasti odgovor na pitanje kako se reklamirati sa FirstBank brigom za male klijente je privukao pažnju šetača i čekača na aerodromu ali još veći broj posetilaca interneta je video ovo reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove i komentarisano.

Početna > Reklame > Non-profit > Non-profit razno 1

      kontakt…
0 0 votes
Гласање за чланке
Šerujte
Pretplati se
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments