Kuca nosi u zubima teg od 10 kg kao da je frizbi: gde reklamirati firmu Iams i proizvod pseću hranu

Početna > Reklame > Ishrana > Prihrana

Trademark i logo firme Iams
Trademark i logo firme Iams

Firma Iams je brend koji se bavi prodajom hrane za kućne ljubimce koju proizvodi Mars, sedište Iams firme je u Ohio-u, SAD, web sajt je iams.com.

Web sajt Iams firme
Web sajt Iams firme
Logo i trademark firme Mars
Logo i trademark firme Mars

Mars firma je globalni proizvođač hrane za kućne ljubimce sa sedištem u McLean-u, Virdžinija, SAD, Mars je vlasnik Iams-a, web sajt je mars.com.

Web sajt firme Mars
Web sajt firme Mars

Iams firma je za potrebe tržišta u Sydney-u, Australija reklamirala osobinu svoje hrane za pse koja ojačava i održava pse zdravim.

Kuca je uhvatio Iams frizbi u parku
Kuca je uhvatio Iams frizbi u parku

Upravo najbolje mesto gde reklamirati firmu Iams i njen proizvod pseću hranu je zeleni park gde se vlasnici sa svojim kućnim ljubimcima psima okupljaju radi istrčavanja.

Zato je firma Iams u svrhu reklamiranja postavila u zelene Sydney-ske parkove plastične metalik sive frizbije koji izgledaju kao sive gvozdene ploče: diskovi dizača tegova na kojima je izgravirana 10 kg težina.

Pas drži frizbi u ustima: reklamiranje firme Iams
Pas drži Iams frizbi u ustima

Kao što vidimo u ovom genijalnom konceptu gde reklamirati proizvod pseću hranu, za vreme istrčavanja i igranja u parku kuce nađu i donesu vlasniku te plastične frizbije, vlasnici dobijaju poklon igračku sa kojom mogu da istrčavaju kucu.

Usled optičke iluzije onome ko gleda sa strane izgleda kao da je pas doneo gvozdeni sivi disk ploču tega od 10 kg i to sa takvom lakoćom da nije ni primetio toliku težinu.

A vlasnik kućnog ljubimca shvata usled optičke varke poruku ove inovativne ideje gde se reklamirala firma Iams, da kada bude hranio svog psa sa hranom koja je proizvod firme Iams da će i njegova kuca postati snažna i zdrava.

Sivi Iams frizbi kao ploče tegova: reklamiranje firme
Sivi Iams frizbi kao ploče tegova: reklamiranje firme

Zato je na frizbiju izgraviran tekst za reklamiranje firme Iams i njenog proizvoda hrane za pse: pri vrhu je slogan: Snažni psi, na sredini sa leve i desne strane je tekst – 10 kg, pri dnu je logo naziv firme: Iams, ispod naziva je opis delatnosti: Hrana za pse a desno je zaštitni znak Iams-a: mala šapica.

Ovaj tegasti odgovor na pitanje gde reklamirati firmu Iams i proizvod pseću hranu je privukao pažnju velikog broja šetača svojih kućnih ljubimaca iz komšiluka ali još veći broj posetilaca interneta je video to reklamiranje gde je bilo postavljeno na razne blogove.

Ocenite 🙂
Ukupan broj ocena: 0 Prosečna ocena: 0
Šerujte 🙂

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
Zatvorite meni