Double-decker bus pokreću kolosalne AAA baterije: reklamiranje internet sajta toysdirect.com i igračaka

  • Post comments:0 Comments

4 minuta čitanja: 5 slika, 11 rečenica i 584 reči

Početna > Reklame > Proizvodi > Web sajtovi proizvoda 2

      kontakt…
Potpis internet sajta toysdirect.com
Potpis internet sajta toysdirect.com

Toys Direct

Toys Direct je bila firma koja se bavila prodajom igračaka, asortiman je bio: busevi, vozovi, lutke…, firma je bila smeštena na severoistoku Ujedinjenog Kraljevstva u Thornaby-u kod Middlesbrough-a, internet sajt na internet adresi toysdirect.com više ne postoji ugašen je, sačuvan je u internet arhivi web.archive.org/toysdirect.com.

Internet sajt toysdirect.com
Internet sajt toysdirect.com

Prodaja igračaka više od 4 decenije

Firma Toys Direct je u poslu prodaje igračaka bila više od 4 decenije, jedan je od pionira u prodaji igračaka preko interneta sa akcentom na brzoj isporuci pod sloganom „Kvalitetne igračke isporučene direktno na vašim vratima“.

Na double-decker busu reklamiranje internet sajta toysdirect.com i baterije
Na double-decker busu internet sajt toysdirect.com i baterije

Reklamiranje sajta toysdirect.com

Toys Direct firma je usmerila reklamiranje internet sajta toysdirect.com ka dvospratnom busu koji se vozio po gradu Newcastle upon Tyne-u, United Kingdom.

Na gornjem spratu double-decker-a

Kada prolaznik ugleda pri vrhu bočne strane double-decker-a ispod prozora gornjeg sprata ugrađene 3 ogromne bakarno-crne baterije u horizontalnom nizu sa spiralnim federom na kraju levog kolosalnog elektrohemijskog izvora energije, usled optičke iluzije odmah ga podseća na kućište uređaja, malog prenosivog elektronskog uređaja sa malom potrošnjom, najčešće su to igračke.

U nazivu internet sajta igračke

I onda još kada vidi na plakatu iza šofera naziv internet sajta toysdirect.com čija gornja reč je igračke i slova u različitim bojama odmah mu biva jasno da je to reklamiranje internet sajta toysdirect.com za autobus igračku a ne za gigantske električne baterije, jer na enormnim baterijama nema naziva proizvođača, znaka, logotipa, ne zna se čije su.

AAA Duracell plus bakarno-crna baterija
AAA Duracell plus bakarno-crna baterija

Dužina u odnosu na debljinu AAA baterije

Ti orijaški elektrohemijski izvori energije usled optičke obmane prolazniku počinju da liče po formatu – obliku i proporciji, dužina u odnosu na debljinu na AAA električne baterije, a po kombinaciji boja po bakarnoj vrha i crnoj tela na Duracell plus, jedne od najprodavanijih i najpopularnijih baterija na svetu, upravo one i imaju znak plus na bakarnom vrhu.

Duracell plus AAA baterija upoređena sa prstima i šibicom
Duracell plus AAA baterija upoređena sa prstima i šibicom

3 R03 baterije horizontalno poređane

Po proporciji je to R03 elektrohemijski izvor energije, jedna električna baterija je dugačka 4,4 cm, svi znaju otprilike dužinu tih baterija da su dugačke oko 5 cm, kao drvce šibice, kada se ta 3 elektrohemijska izvora energije poređaju jedan do drugog svakom prolazniku pored 2-spratnog busa u ovom reklamiranju internet sajta toysdirect.com biva jasno usled optičke varke da je double-deck igračka dugačka negde oko 15-ak cm.

Titantska baterija na busu dugačka 3m

A budući da je pravi autobus na 2-sprata dugačak negde oko 10-ak metara, onda sledi da je titantska električna baterija na dabl-dekeru dugačka oko 3 metra, a ne postoje baš takve monumentalne električne baterije na jednosmernu struju koje bi pogonile tako veliki dvospratni bus.

Takve džinovske baterije ne postoje

Prolaznik shvata da je ovo reklamiranje internet sajta toysdirect.com bilo interesantan način da se prikaže da takve džinovske baterije ne postoje i da one predstavljaju uz pomoć optičkog privida male elektrohemijske izvore energije, jer kod male igračke double-decker-a i električne baterije su proporcionalno manje i baš one veličine koje odgovaraju baterijama tipa trostruko-A.

Posetom sajta dodatne informacije

Tako se prolaznici podsećaju da dodatne informacije gde se mogu kupiti takve igračke mogu potražiti posetom internet sajtu toysdirect.com i onda mogu kupiti igračku 2-spratni autobus za svoju decu.

Ovo baterijasto reklamiranje internet sajta toysdirect.com je privuklo pažnju ogromnog broja putnika na buskim stanicama kao i prolaznika ali još veći broj posetilaca sajtova je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove i lajkovano.

Početna > Reklame > Proizvodi > Web sajtovi proizvoda 2

      kontakt…
0 0 votes
Гласање за чланке
Šerujte
Pretplati se
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments