Obrijana teniska loptica ćela veterana: reklamiranje internet sajta swedishtennisveterans i usluge tenisa

  • Post comments:0 Comments

4 minuta čitanja: 4 slike, 9 rečenica, 1 lista i 493 reči

Početna > Reklame > Velnes > Web sajtovi velnesa 1

      kontakt…

Swedish Tennis Veterans Association

Swedish Tennis Veterans Association – STVA je bio teniski klub u Švedskoj koji je okupljao muškarce u poznijim godinama i pružao im uslugu igranja tenisa, internet sajt je bio swedishtennisveterans.se.

Regrutovanje novih članova u klub

Švedsko udruženje teniskih veterana je htelo reklamiranjem internet sajta swedishtennisveterans.se da regrutuje nove članove u klub kako bi omasovilo igru tenisa kod starijih muškaraca koji su više inertni i koje je bilo potrebno malo podstaći na igru tenisa.

Sitilajt pano na buskoj stanici sa tekstom i veteranskom teniskom lopticom - reklamiranje internet sajta swedishtennisveterans
Sitilajt pano na buskoj stanici sa tekstom i veteranskom teniskom lopticom

Sitilajt pano i veterani

STVA je reklamiranje usluge igranja tenisa usmerila ka autobuskoj stanici i sitilajt panou kao i muškarcima trećeg životnog doba, ciljnoj grupi koja često koristi buske stanice radi putovanja i prevoza.

Tekst sa pitanjem i porukom za veterane na citylight pano-u - reklamiranje internet sajta swedishtennisveterans
Tekst sa pitanjem i porukom za veterane na citylight pano-u

Teniski veteran

Svidiš Tenis Veterans Asosiejšn je radi reklamiranja internet sajta postavila tekst pri vrhu citylight pano-a na autobuskoj stanici:

  • u gornjem redu je pitanje „Teniski veteran?“ a
  • ispod je poruka „Postanite član na swedishtennisveterans.se“,

drugim rečima to je bio poziv na akciju, poseta internet sajtu gde se mogu dobiti dodatne informacije, registrovati se, pa se onda prijaviti i postati član.

Obrijana veteranska teniska loptica na sitilajt panou
Obrijana veteranska teniska loptica na sitilajt panou

Gornja polovina svetlo-zelene loptice

Swedish Tennis Veterans Association je postavila i sliku gornje polovine svetlo-zelene teniske loptice pri dnu sitilajt panoa buske stanice, pozadina citylight pano-a je obojena u tamno zelenu boju baš kao što su teniski tereni koji se najčešće koriste za rekreaciju od tamno zelene veštačke trave.

Filcom obložena loptica

Teniske loptice su obložene filcom a imaju i tanke krivudave brazde bez filca, zbog reklamiranja internet sajta swedishtennisveterans.se je STVA takvoj loptici odstranila filc između krivudavih brazda ili bolje rečeno obrijala je jedan deo gornje strane loptice.

Udaranje filca rastresa niti

Teniska loptica kada je nova neupotrebljavana ima filc koji je čvrsto zbijen ali kada se koristi i reketom udara po njoj filc se rastrese i tada neke niti filca počinju da vire i zamrse se i zato usled optičke iluzije takve niti veoma podsećaju na dlake kose na glavi vremešnog muškarca.

Proćelavi vremešni muškarac sa proređenom kosom pri vrhu glave
Proćelavi vremešni muškarac sa proređenom kosom pri vrhu glave

Gornji deo loptice bez filca

Kada muškarac u poznijim godinama pročita tekst i pogleda tenisku lopticu na sitilajt panou, usled optičke obmane videvši ovo reklamiranje internet sajta swedishtennisveterans.se prepoznaje da je to gornji deo glave veterana, jer niti filca koje vire sa strane van loptice su veoma tanke i zamršene baš kao što je kosa kod starijeg muškarca a gornji središnji deo loptice nema filca baš kao što su muškarci u trećem životnom dobu proćelavi, proređena im je kosa pri vrhu glave.

Ovo ćelavo reklamiranje Švedskog udruženja teniskih veterana i usluge igranja tenisa je privuklo pažnju velikog broja šetača prolaznika kao i putnika koji čekaju autobuse na buskom stajalištu ali još veći broj posetilaca sajtova je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove i opisivano.

Početna > Reklame > Velnes > Web sajtovi velnesa 1

      kontakt…
0 0 votes
Гласање за чланке
Šerujte
Pretplati se
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments