Šišanje makazama ženskog intimnog čuperka: kako reklamirati firmu Capriccio i uslugu frizerskog salona

Početna > Reklame > Lepota > Saloni lepote

Firma Capriccio je frizerski salon za žene u Milano-u, Italija, firmi je bilo potrebno reklamiranje usluge šišanja ženske populacije.

Prsti kao noge a noge kao makaze čuperak kao ženski intimni grm reklamiranje Capriccio
Prsti kao noge a noge kao makaze čuperak kao ženski intimni grm

U ovom reklamiranju firme Capriccio na slici se vidi na prvi pogled bujna kosa i dva prsta na njoj i to kažiprst i srednji prst kao i čuperak kose na mestu gde se oni spajaju.

Firma Capriccio se veoma maštovito reklamirala, kada se malkice pažljivije pogleda usled optičke iluzije vidi se nešto čudno, prsti izgledaju kao noge a onda čuperak više nije čuperak nego izgleda kao kosmati trougao koji prekriva ženske intimne organe.

Kako reklamirati uslugu šišanja firme Capriccio, možemo videti u primeru frizerskog salona, kada pročitamo pri dnu slike posao kojim se firma bavi: ženski frizer i tek tada na treći pogled sa uključivanjem malih sivih ćelija u pogon usled optičke varke shvatamo da noge nisu noge nego makaze a da ženske stidne dlačice su u stvari čuperak kose na glavi koji makaze upravo treba da secnu, i tako se firma Capriccio precizno i ciljano obratila ženskoj populaciji u ovom reklamiranju svoje firme.

Firma Capriccio je smislila kreativan način kako reklamirati svoj posao frizerskog salona prikazujući delove ženskog tela: šubaru i noge i to na neobičan način gde se pretapaju optički efekti koji golicaju misli na razmišljanje i upravo takva vrsta reklamiranja ostaje duboko urezana u mali mozak što je i bila namera firme Capriccio ženskog frizerskog salona.

Ispod prstiju u gornjem redu vidimo i logo naziv firme Capriccio, a u redu ispod je naziv delatnosti Ladies Hairdresser: ženski frizerski salon a u donjem redu ispod je i adresa i mesto u kojem se nalazi salon lepote.

Ovaj šubarasti način kako reklamirati firmu Capriccio kao i uslugu šišanja u frizerskom salonu je veoma isplativ, jer postavljanje slike na društvene mreže je potpuno besplatno a efekat reklamiranja na internetu se povećava šerovanjem.

Ocenite 🙂
Ukupan broj ocena: 0 Prosečna ocena: 0
Šerujte 🙂

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
Zatvorite meni