Šišanje makazama ženskog intimnog čuperka: kako reklamirati firmu Capriccio i uslugu frizerskog salona

  • Post comments:0 Comments
      kontakt…

Početna > Reklame > Lepota > Saloni lepote

Capriccio ženski frizerski salon

Firma Capriccio je frizerski salon za žene u Milano-u, Italija, firmi je bilo potrebno reklamiranje usluge šišanja ženske populacije.

Prsti kao noge a noge kao makaze čuperak kao ženski intimni grm reklamiranje Capriccio
Prsti kao noge a noge kao makaze čuperak kao ženski intimni grm

2 prsta u bujnoj kosi

U ovom reklamiranju firme Kapricio na slici se vidi na prvi pogled bujna kosa i dva prsta na njoj i to kažiprst i srednji prst kao i čuperak kose na mestu gde se oni spajaju.

Ženski intimni čuperak

Firma Capriccio se veoma maštovito reklamirala, kada se malkice pažljivije pogleda usled optičke iluzije vidi se nešto čudno, prsti izgledaju kao noge a onda čuperak kose više nije čuperak nego izgleda kao kosmati trougao koji prekriva ženske intimne organe .

Noge makaze a stidne dlake čuperak kose

Kako reklamirati uslugu šišanja firme Kapricio, možemo videti u primeru frizerskog salona, kada pročitamo pri dnu slike posao kojim se firma bavi – ženski frizer i tek tada na treći pogled sa uključivanjem malih sivih ćelija u pogon usled optičke obmane shvatamo da noge nisu noge nego makaze a da ženske stidne dlačice su u stvari čuperak kose na glavi koji makaze upravo treba da secnu, što smo prvo i pomislili, scena kao u filmskom trileru prepunom napetosti i obrta naglavačke , i tako se firma Capriccio precizno i ciljano obratila ženskoj populaciji u ovom reklamiranju svoje firme.

Pretapajući efekti ženskih nogu i šubare

Firma Kapricio je smislila kreativan način kako reklamirati svoj posao frizerskog salona prikazujući delove ženskog tela – šubaru i noge i to na neobičan način gde se pretapaju optički efekti koji golicaju misli na razmišljanje i upravo takva vrsta reklamiranja ostaje duboko urezana u mali mozak što je i bila namera firme Capriccio ženskog frizerskog salona.

Kapricio damska frizerka

Na slici ispod prstiju na kosi vidimo:

  • u gornjem redu logo firme Kapricio,
  • u redu ispod je naziv delatnosti „Frizer za dame i
  • u donjem redu ispod je i adresa i mesto u kojem se nalazi frizerski salon za žene.

Ovaj šubarasti način kako reklamirati firmu Capriccio kao i uslugu šišanja u frizerskom salonu je veoma isplativ, jer postavljanje slike na društvene mreže je potpuno besplatno a efekat reklamiranja na internetu se povećava šerovanjem.

      kontakt…
Ocenite
Ukupan broj ocena: 0 Prosečna ocena: 0
0 0 votes
Гласање за чланке
Šerujte
Pretplati se
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments