Majstor bušilicom probija beton zida: kako se reklamirati sa Encor-ovim proizvodom bušilicom

  • Post comments:0 Comments
      detaljnije…

Početna > Reklame > Proizvodi > Uređaji

Levo je znak i logo, desno gore je delatnost a dole logo firme Enkor
Levo je znak i logo, desno gore je delatnost a dole logo firme Enkor

Enkor je kompanija koja proizvodi i prodaje raznorazne elektro alate i opremu za obradu drveta i metala vodećih svetskih proizvođača, sedište firme je u Voronezh-u, Rusija, web sajt je enkor.ru.

Web sajt Enkor firme
Web sajt Enkor firme

Kompanija Encor je smislila kreativan način kako se reklamirati prolaznicima, u Vorenežu, Rusiji je postavila ogroman plakat građevinskog radnika kako bušilicom za beton probija betonski ugao vrhom burgije koja se pojavljuje iza ugla kroz razvaljeni beton.

Građevinski radnik bušilicom probija betonski ugao zgrade
Građevinski radnik bušilicom probija betonski ugao zgrade

Na prednjoj strani fasade iznad ulaza u prodavnicu Encor je u svrhu reklamiranja proizvoda elektro alata postavio veliki plakat građevinskog majstora sa zaštitnom kacigom na glavi kako čvrsto drži ručnu električnu vibracionu bušilicu za beton, iza bušilice u pozadini se nalazi razvaljeni beton sa armaturom koja se probija iz njega.

Na bočnoj strani fasade iza ugla iznad prodavnice se vidi kako se reklamirala firma Encor, na zidu je probijeni beton sa rešetkastom armaturom koja štrči kao i vrh burgije bušilice koji viri iz polomljenog betona.

Majstor sa bušilicom, levo i ispod njega elektro alati za majstore
Majstor sa bušilicom, levo i ispod njega elektro alati za majstore

Kada prolaznik priđe sporednoj sivoj fasadi prvo što vidi je vrh debele metalne šipketine koja je probila beton, ispod rešetkastu armaturu koja viri iz betonskog zida, i odmah mu pada na pamet da je neki neuki nestručni amater uradi sam majstor renovirao prostoriju a zatim pomisli ko zna šta me još čeka iza ugla.

A kada prođe ćošak i pogleda gore na prednju fasadu da utvrdi da li ima još razvalina koje bi mu mogle pasti na glavu, tada i ugleda tog majstora amatera u beloj majici sa vibracionom bušilicom pod punom zaštitnom opremom: kacigom, naočarima i specijalnim rukavicama.

Zatim ugleda na vrhu glavne fasade prodavnice reč – Elektroinstrument, ispod naziv firme Enkor, pri dnu levo znak i logo Enkor i desno u produžetku reč – Oprema a onda skroz levo i skroz dole razne ručne elektro alate i tada shvata usled optičke iluzije da je to samo reklamiranje proizvoda firme Enkor.

Ovaj bušeći odgovor na pitanje kako se reklamirati sa Encor-ovim proizvodom bušilicom je privukao pažnju velikog broja prolaznika ali još veći broj posetilaca sajtova je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove i opisivano.

0 0 votes
Article Rating
Ocenite
Ukupan broj ocena: 0 Prosečna ocena: 0
Šerujte
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments