Napušteni pseći bilbordi u šumi: gde reklamirati firmu Doggyday Inn i uslugu čuvanja pasa

  • Post comments:0 Comments
      detaljnije…

Početna > Reklame > Usluge > Razne

Firma Doggyday Inn je bila hotel koji je pružao uslugu čuvanja pasa, sedište firme je bilo u Lichtaart-u, u blizini Antwerpen-a, Belgija, web adresa doggydayinn.be više ne postoji ugašena je ali je web sajt sačuvan u arhivi web.archive.org/doggydayinn.be.

Arhivirani web sajt Doggyday Inn firme
Arhivirani web sajt Doggyday Inn firme

Gde reklamirati firmu Doggyday Inn hotel za čuvanje kućnih ljubimaca, pa u zelenom parkiću Ličtarta gde vlasnici kerova najčešće šetaju svoga 4-nožnog lubimca.

Parkić u šumi u okolini Lichtaart-a gde vlasnici šetaju svoje kuce - reklamiranje firme Doggyday Inn
Parkić u šumi u okolini Lichtaart-a gde vlasnici šetaju svoje kuce

Ponekad se može čuti kako vlasnici kuca privremeno napuštaju svoje pse i vezuju ih za drvo što je odvratno, tužno i nehumano, ili ih jednostavno privremeno ostavljaju kada idu na godišnji odmor ili na neki kraći izlet ili na poslovni put jer nemaju drugo rešenje kako da se privremeno brinu o njima.

Doggyday Inn firma je smislila način gde reklamirati iz zasede u ambijentu svoju uslugu čuvanja kućnih ljubimaca, postavila je billboard-e po šumi i vezala ih je povocem za drvo a usled optičke iluzije oni izgledaju napušteno baš kao kada se kerovi vezuju za drvo i privremeno napuštaju.

Napušteni bilbordi vezani povocem za drvo - reklamiranje firme Doggyday Inn
Napušteni bilbordi vezani povocem za drvo

Usled optičke obmane bilbordi u ovom reklamiranju izgledaju kao 4-nožni ljubimci:

  • Jer imaju stopicu na kojoj su postavljeni i koja je ukopana u zemlju a kuce imaju šapice na kojima stoje a ponekad i kopaju zemlju pa su im tada ukopane u zemlju,
  • Reklamni panoi imaju stubić koji je uži od stopice ispod i ploče iznad a psi imaju vratić koji je uži od ramena ispod i glave iznad i
  • Billboard pri vrhu ima ploču koja je šira od stubića a pas ima glavu koja je šira od vrata

i zato je stubić pogodan za postavljanje povoca kućnog ljubimca kao što je i vratić kera.

U ovom konceptu gde reklamirati firmu, kada vlasnik svog 4-nožnog lubimca šeta u tom parkiću za kuce gde su postavljeni ti bilbordi, usled optičke varke kada vidi takav reklamni pano vezan za drvo povocem kojim se vezuju psi i još kada vidi poruku odmah mu biva jasno da ne mora privremeno vezati za drvo i napustiti svog kućnog ljubimca nego ga može odvesti u Doggyday Inn hotel za čuvanje kerova.

Poruka na bilbordu - na odmoru ste ostavite vašeg psa ovde - reklamiranje firme Doggyday Inn
Poruka na bilbordu – na odmoru ste ostavite vašeg psa ovde

Na billboard-u pri vrhu se nalazi pitanje „Na godišnjem odmoru?“ ispod je poruka reklamiranja „Ostavite vašeg kera ovde“ a pri dnu piše i opis firme „Hotel za Pse“ desno od njega je i naziv web sajta doggydayinn.be gde se mogu dobiti dodatne informacije.

Ovaj vezujući odgovor na pitanje gde reklamirati firmu Doggyday Inn i uslugu čuvanja pasa je video veliki broj vlasnika koji su šetali svoje kuce po parkiću ali je još veći broj posetilaca sajtova video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove i komentarisano.

0 0 votes
Article Rating
Ocenite
Ukupan broj ocena: 0 Prosečna ocena: 0
Šerujte
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments