Vrata lifta razdvajaju mladence: kako se reklamirati sa Sabina Stobrawe-ovom advokatskom uslugom

Početna > Reklame > Usluge > Razne

Sabina Stobrawe je advokat za razvode u Nemačkoj u Frankfurt-u na 2-gom spratu zgrade.

Mlada i mladoženja na vratima lifta u prirodnoj veličini
Mlada i mladoženja na vratima lifta u prirodnoj veličini

Advokat Sabina Stobrawe je smislila način kako se reklamirati u ambijentu zgrade, postavila je u prirodnoj veličini sliku mlade i mladoženje na vrata lifta.

Sabina Stobrawe je kreirala koncept u kome vidimo kako se reklamirala sa advokatskom uslugom, postavila je sliku na vrata lifta na kojoj se vidi bračni par, mladenci, mlada i mladoženja u svadbenom ruhu.

Oni izgledaju veoma srećno i blaženo na dan njihovog venčanja, oni su nasmejani, srećni i drže se čvrsto međusobno kao da ih niko i ništa ne može razdvojiti.

Mlada i mladoženja razdvojeni na vratima lifta i reklamiranje Sabine Stobrawe
Mlada i mladoženja razdvojeni na vratima lifta i reklamiranje Sabine Stobrawe

Advokat Sabina Stobrawe je osmislila kreativnu ideju za reklamiranje usluge u kojoj vidimo kako se na vratima lifta koja se otvaraju usled optičke iluzije mlada i mladoženja počinju razdvajati i udaljavati jedno od drugog sve dalje i dalje, dok na kraju ništa ne ostane od srećnog para i oni nestadoše, svako ode na svoju stranu.

Kao što se i vidi u ovoj genijalnoj zamisli kako se reklamirati sa advokatskom uslugom, kao što su mladenci na slici čvrsto spojeni, priljubljeni jedno uz drugo koje niko i ništa ne može razdvojiti, upravo su i vrata lifta takva, a onda počinju da se razdvajaju pritiskom na malo i sitno dugmence za poziv lifta, tako se ponekad dešava u životu da nepredviđene male i sićušne sile počinju razdvajati bračni par.

Unutrašnjost lifta i reklamiranje Sabina Stobrawe, advokat za razvode, drugi sprat
Unutrašnjost lifta i reklamiranje Sabina Stobrawe, advokat za razvode, drugi sprat

Kada se usled optičke varke bračni par raziđe na vratima lifta, tada se pojavljuje spasonosno rešenje za razdvojeni bračni par na zadnjem zidu lifta, i tada shvatamo koncept kako se reklamirala Sabina Stobrawe advokat iz zasede u ambijentu zgrade, pojavljuje se natpis „Sabina Stobrawe, advokat za razvode, drugi sprat“.

Takav se maštoviti način reklamiranja u ambijentu zgrade veoma isplatio jer je doprineo i minimalnim troškovima, bila je potrebna samo slika mlade i mladoženje na dan venčanja, ta slika je na vratima lifta ostala samo mesec dana i nije je videlo mnogo posetilaca ali…

Sa inovativnom idejom kako se reklamirati sa advokatskom uslugom efekat je bio ogroman, koncept je bio kreativan, zanimljiv, ovakvo reklamiranje advokatske usluge je golicalo misli i zato je bilo preneto na internet.

I tek na internetu je ovakvo pametno reklamiranje advokatske usluge proživelo svoj pravi život, na zanimljiv način se reklamirati u ambijentu je bila dobitna kombinacija, jer ovo reklamiranje advokatske usluge koje je bilo ograničeno da ga vidi samo mali broj ljudi, samo oni koji su ulazili u lift, kada je preneto na internet videla ga je ogromna publika.

Taj razdvajajući odgovor na pitanje kako se reklamirati sa advokatskom uslugom Sabine Stobrawe je video veliki broj prolaznika ali još veći broj posetilaca sajtova je video ovo reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove i šerovano.

Ocenite 🙂
Ukupan broj ocena: 0 Prosečna ocena: 0
Šerujte 🙂

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
Zatvorite meni