Udobno gledanje filma u bioskopu iz Audi auto fotelja: reklamiranje firme Audi i proizvoda auto sedišta

  • Post comments:0 Comments
      detaljnije…

Početna > Reklame > Putovanje > Vozila

Logo znak Audi: naziv firme
Logo znak Audi: naziv firme

Audi firma je poznati proizvođač koji dizajnira, proizvodi i prodaje kako luksuzne automobile tako i opremu: sedišta, firma se nalazi u Ingolstadt-u, Bavaria, Nemačka a web sajt je audi.rs.

Web sajt Audi firme
Web sajt Audi firme

Firmi Audi je bilo potrebno reklamiranje svog proizvoda auto opreme: auto sedišta radi proširenja tržišta u Litvaniji, pa je zato postavila u Vilnius-u auto sedišta u bioskope.

Udobno gledanje filma u bioskopu iz Audi auto fotelja: reklamiranje firme Audi i proizvoda auto sedišta
Audi auto sedišta u bioskopu kao udobne fotelje

U Litvaniji su bioskopi veoma posećeni pa su zato u svrhu automobilskog reklamiranja firme Audi u Viljnjusu postavljena u bioskopsku salu četiri proizvoda auto sedišta između ostalih redovnih sedišta.

Redovna sedišta u biskopskoj sali su crvena dok su Audijeva belo crna, na sedištima pri vrhu se nalazi dobro poznati zaštitni znak u obliku 4 spojena kruga a ispod je logo naziv Audi firme, što sve odmah pokazuje nameru a to je reklamiranje auto opreme.

Audi zaštitni znak firme: 4 spojena kruga
Audi zaštitni znak firme: 4 spojena kruga

U bioskopsku salu su postavljena baš 4 auto sedišta zbog konekcije sa Audi znakom 4 spojena kruga a postoji još jedna podudarnost i to sa sedištima u autu, standardan raspored je napred 2 sedišta i nazad 2 sedišta, što ih čini ukupno 4 komada baš kao i u bioskopu.

Naravno na bioskopskim repertoarima se veoma često prikazuju filmovi silne jurnjave automobilima.

Pa tako oni koji sede baš u auto sedištima koja su namenjena reklamiranju firme Audi imaju dodatni osećaj zbližavanja sa samim filmom, i tako postaju na diskretan način i akteri filma, naravno da se poistovećuju sa vozačem sportskog automobila koji veoma često ume da bude baš Audi.

Posetioci bioskopske sale oni koji sede u automobilskim sedištima namenjenim reklamiranju firme Audi se u akcionom filmu za vreme jurnjave automobilom veoma čvrsto drže za rukohvate proizvoda sedišta ili se naginju napred ili se naginju bočno levo ili desno ili možda jako upiru nogama u pod i guraju sedišta leđima snažno unazad.

Usled optičke iluzije u ovom reklamiranju proizvoda auto sedišta nekom ko posmatra takve gledaoce izgleda kao da se oni stvarno voze u Audi automobilu jer se veoma nemirno ponašaju baš kao i putnici za vreme vožnje u realnom okruženju punom krivina, kada se naginju levo ili desno, ili za vreme kočenja se naginju napred ili se zakucavaju leđima u sedišta usled naglog startovanja na semaforu.

Ovo sedištasto reklamiranje firme Audi i proizvoda sedišta u bioskopu je privuklo pažnju velikog broja posetilaca bioskopa ali još veći broj posetilaca je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na razne vrste web sajtova i društvenih mreža.

0 0 votes
Article Rating
Ocenite
Ukupan broj ocena: 0 Prosečna ocena: 0
Šerujte
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments