Mega dečaci gledaju trke kola na auto-putu: gde se reklamirati sa Hot Wheels proizvodom autićem

  • Post comments:0 Comments

7 minuta čitanja: 1 video, 11 slika, 12 rečenica, 1 lista i 752 reči

Početna > Reklame > Proizvodi > Igračke 3

      kontakt…
Logo konturisanih reči Hot Wheels
Logo konturisanih reči Hot Wheels

Hot Wheels

Hot Wheels je američki brend modela malih automobila u razmeri, minijaturnih replika stvarnih četvorotočkaša, u vlasništvu je Mattel-a, web sajt je mattel.com/hot-wheels.

Web sajt Hot Viilsa
Web sajt Hot Viilsa
Logo oblikovane reči Mattel
Logo oblikovane reči Mattel

Mattel

Matel je američka multinacionalna kompanija koja proizvodi igračke: male autiće…, drugi je najveći svetski proizvođač igračaka, vlasnik je brenda Hot Viils, sedište je u El Segundo-u, Kalifornia, SAD, web sajt je mattel.com.

Web sajt Matela
Web sajt Matela

Nova serija automobilčića je izbačena

Na tržište igračaka u Meksiku je izbačena nova serija Hot Wheels proizvoda dečijih sportskih motornih vozila:

  • Lambordžini galardo,
  • Ševrolet kamaro…,

ovim konceptom gde se reklamirati sa Hot Viilsom trebalo je predstaviti klincima ta nova mini kola na način kako se oni i igraju sa njima, na podnim tepih podlogama trkačkih staza u svojim sobama.

Skulpture dečaka blizu glavnog grada Meksika - reklamiranje firme Matel
Skulpture dečaka blizu glavnog grada Meksika

Postavka je u blizini Meksiko Sitija

Izabrana je lokacija na 43-ćem kilometru auto-puta od grada Cuernavaca, u blizini glavnog grada Ciudad de Mexico, Meksika, postavljene su ogromne figure 2 plakata malca pored autostrade u ležeći položaj potrbuške, jedna naspram druge kako gledaju baš ispred sebe u savremenu saobraćajnicu.

Plastične folije zategnute preko metalnih okvira - reklamiranje firme Matel
Plastične folije zategnute preko metalnih okvira

Na okvirima fotosi gorostasnih dečaka

Od metalnih konstrukcija su napravljeni okviri preko kojih su zategnute plastične folije sa realističnim i kvalitetnim fotografijama kolosalnih derana, u ovoj ideji gde se reklamirati sa proizvodima automobilčićima te metalne konstrukcije su postavljene vertikalno.

Crvendać posmatra autodžadu sa strane - reklamiranje firme Matel
Crvendać posmatra autodžadu sa strane

Crveni klinja gleda u auto-put

Plakat gigantske statue mališe sa crvenom majicom je prvo postavljen na metalni okvir a onda je podignut vertikalno i pomeren na mesto da se nalazi pod pravim uglom u odnosu na autodžadu, enormni kip plakat crvenog žutokljunca leži potrbuške oslonjen na laktove sa podignutim nogama u kolenima, razvučenim osmehom na licu i izbečenim očima od ushićenja.

Žutokljunci zbog brze vožnje autića veoma uzbuđeni - reklamiranje firme Matel
Žutokljunci zbog brze vožnje autića veoma uzbuđeni

Mesto 2 balavca je van naselja

Tim autoputem prolaze automobili vozeći se ka svom cilju, to mesto gde se nalaze plakati orijaške skulpture dečaka u ovoj viziji gde se reklamirati sa Hot Wheels-om je na otvorenom van naseljenog mesta, pa vozači voze brže kako bi što pre stigli tamo gde su naumili, upravo zbog te jurnjave i veće brzine četvorotočkaša su mega klinje toliko i razdragani.

Kao da se golf vozi po plavišinoj stazi u sobi - reklamiranje firme Matel
Kao da se golf vozi po plavišinoj stazi u sobi

Vozaču vwea plavac deluje kao da se igra

Vozač folcike koji se približava svojim autom titantskom plakatu figuri balavca u plavoj majici ima utisak usled optičke iluzije kao da se monumentalan plavi dečak igra njegovim golfom jer je džinovska statua klinca mnogo veća od njega, a i od njegovog folksvagena, usled optičke obmane ima utisak kao da on vozi autić igračku po malcovoj podlozi trkačke staze u sobi.

Crvenko oduševljen vožnjom mini auta po auto-putu - reklamiranje firme Matel
Crvenko oduševljen vožnjom mini auta po auto-putu

Trkačka staza malih četvorotočkaša

Ceo prizor usled optičke varke vozaču vw-a izgleda baš kao trka mini motornih vozila igračaka na podnoj podlozi u sobi čiji je posmatrač kip golemog derana u crvenoj majici, u ovoj zamisli gde se reklamirati sa proizvodima autićima isti je takav utisak i vozačima koji se udaljavaju kada pogledaju u retrovizor prema nazad, isto izgleda usled optičkog privida kao da se crveni mališa igra mini kolima na tepih trkačkoj stazi u svojoj sobi.

Malci kao da se nadaju sudarima minića zbog brze vožnje - reklamiranje firme Matel
Malci kao da se nadaju sudarima minića zbog brze vožnje

Mališani priželjkuju pobedu u trci mini kola

Grandiozni plakati skulpture žutokljunaca usled optičke opsene izgledaju kao da čak priželjkuju pobedu nekog automobilčića u trci pa čak kao i da priželjkuju neke sudare radi što više akcije, giga figure dečaka mogu biti viđene kilometrima daleko od strane nadolazećeg vozača četvorotočkaša jer su statue klinja divovske a i taj deo autostrade je veoma pregledan iako ima krivinu.

Roditelji sada znaju koje autiće da kupe

Ciljna grupa su bili vozači koji vole brzinu i izazove, kada vozači roditelji vide na plakatima masivnih kipova balavaca vatreni logo konturisanih reči Hot Viils znaće koje igračke autiće da kupe a ako se još i deca voze pored njih u motornom vozilu naravno da će ih podsetiti na kupovinu da ne bi slučajno zaboravili, cilj u ovom projektu gde se reklamirati sa Hot Wheels-om je bio da se istakne činjenica da su Hot Viils proizvodi najrealističnije male igračke replike kola.

Ovaj potrbuškasti odgovor na pitanje gde se reklamirati sa Hot Weels-om je video veliki broj vozača na savremenoj saobraćajnici a još veći broj posetilaca sajtova je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na društvene mreže i komentarisano.

Početna > Reklame > Proizvodi > Igračke 3

      kontakt…
0 0 votes
Гласање за чланке
Šerujte
Pretplati se
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments